FELVÉTELI HIRDETÉS!

Szerző: SzanyiAdam Kategória:

Tisztelt Szülők, kedves Felvételizők!

Értesítjük az intézményünk iránt érdeklődőket, hogy a Nagydobronyi Református Líceum megtartja a felvételi vizsgákat a korábban meghirdetett időpontban: 2022. április 30., 9:00 óra (k.-e. i.).

A háború miatt a légiriadók megszakíthatják a jelenléti vizsgák menetét, számunkra pedig elsődleges a gyerekek biztonsága, ezért lesznek online formában megrendezve.

A felvételi vizsgákra jelentkező diákok, az online jelentkezéskor beírt elektronikus levélcímre megkapják a vizsgafeladatokat, melyek a megadott sorrendben és időpontban fognak aktiválódni. Az elmúlt tanévekben sikeresen lezajlottak a felvételi vizsgák a karantén szabályokat betartva. Bízunk abban, hogy az idén is eredményes felvételit tudunk biztosítani, a háború okozta nehézségek ellenére is.Az intézmény jelene és jövője, a szülők és a diákok bizalmának köszönhetően biztosított, amiért Istené egyedül a dicsőség!

Az elektronikus e-mail-címek működését ellenőrizzük egy előzetesen kiküldött tájékoztató levéllel. Amennyiben április 12-ig (kedd) nem kapnak levelet a líceum e-mail-címéről, akkor küldjenek Önök egy levelet az alábbi címre: ndreflic@gmail.com.

Szeretettel várja a jelentkezőket a Nagydobronyi Református Líceum! Sikeres felvételit kívánunk,Isten áldásával, a hozzánk jelentkező diákoknak!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

hu_HUHU_HU