Ünnepi készületek iskolánkban

Szerző: SzanyiAdam Kategória:

December 3-5 között intézményünkben újabb bennmaradós hétvégére került sor, mely során színes programokon vehettek részt tanulóink.

A Karácsony közeledtével hagyományainkhoz híven vasárnap délután végzőseink feldíszítették líceumunk fenyőfáját, így hangulatosabbá és otthonosabbá téve a közösségi teret. Ezen kívül tizenegyedik osztályosaink szorgosan készülődtek az általuk szervezett Mikulás estre, melyre hétfő délután került sor iskolánkban. Ha az év nagy részében már kevésbé, ezen a napon mindenki hisz a Mikulásban egy kis ajándék reményében.

Péntek délután a szerepre való készülődésen túl a lányok segítségével mézeskalácssütésre került sor. Az elkészült mézeskalácsokat jótékony célra szeretnénk felajánlani az elkövetkezendő jótékonysági vásár során, melyet a helyi református egyházközség a közeljövőben szeretne megrendezni.

Szombaton lehetőség nyílt csatlakozni a Nagydobronyi Társasjáték Klub által szervezett nyílt napra. Líceumunkból több tanuló is élt a lehetőséggel és szombat délutáni kikapcsolódásként a társasozást választották. Az esti órákban Mikulás-táncestre kerülhetett sor. Vasárnap nevelőink kíséretében közös istentiszteleten vettek részt a nagydobronyi gyülekezette a helyi református templomban. Vasárnap délután a fenyő ünnepi díszbe öltöztetésén túl a következő hétre való készülésé, pihenésé és a hazajárós diákok beköltözéséé volt a fő szerep.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

hu_HUHU_HU