Testi-lelki feltöltődés

Szerző: SzanyiAdam Kategória:

Szeptember 17-19, a tanév első benmaradós hétvégéje, mely nem szűkölködött programokban.

A péntek délután nagyrészt a hétköznapok fáradalmainak kipihenésével telt, a későbbi órákban filmvetítést tartottak a diákoknak.

A szombati nap már mozgalmasabban telt, sőt, nem csak a diákok, hanem a szülők számára is voltak programok. Szülői csendesnapot tartottunk, melyre szép számban gyűltek össze az érdeklődők. A nyitó áhítatot Pocsainé Tövissi Timea, a csongori gyülekezeti lelkész, a líceum lelkigondozója tartotta, ezután Gogola István pszichológus tolmácsolásában meghallgathattuk „Digitális eszközök használata” című, nagyon elgondolkodtató és aktuális témájú előadást. Zárás képpen Molnár Erika tartotta meg előadását közöttünk az iskola és a szülők kapcsolatáról.

A diákok mindeközben sportnapon vehettek részt, mely több programból is állt. Csapatverseny, asztalitenisz bajnokság és focikupa közül választhattak, vagy vehettek részt ezek mindegyikén. Az ünnepélyes eredményhirdetések után a líceum egy kis meglepetés finomsággal, frissen sült kürtőskaláccsal örvendeztette meg a diákokat.

A hétvége folyamán készült képek megtekinthetőek ide kattintva


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

hu_HUHU_HU